Foto: Birger Morken, journalist/fotograf i Posten Norge

Hei!

Mitt navn er Stine Helene Skalleberg, jeg er 22 år og kommer fra Grimstad. Jeg studerer PR og samfunnspåvirkning på Høyskolen Kristiania i Oslo og er nå på mitt siste år i bachelorgraden. Våren 2017 valgte jeg å spesialisere meg i emne Digital markedsføring. Valget falt på Digital markedsføring ettersom verden kontinuerlig endrer seg og jeg ønsker å få en bredere forståelse rundt hvordan den digitale utviklingen er med på å skape behov for endring. Semesteret gav meg viktig kunnskap, der jeg fikk kompetanse innen blant annet bruken av digital markedsføring i virksomheter og sosiale medier som markedsføringskanal. Det var et lærerikt og spennende semester, der jeg fikk en stor forståelse for den digitale utviklingen og hvilke muligheter som ligger i den.

Som person er jeg positiv, kreativ og strukturert. Jeg er opptatt av å levere på de arbeidsoppgaver jeg får tidelt og liker å ta utfordringer på strak arm. Jeg trives godt med en travel arbeidsdag og tar gjerne ansvar. Ved siden av studiene er jeg digital markedsfører og mediekontakt for SNØ, en utfordrende og interessant jobb som jeg trives godt i.

Bloggen ble i hovedsak opprettet i forbindelse med valgfaget Digital markedsføring, men etter å ha sett at det å blogge er en kjempe fin måte å utvikle egen kunnskap på, har jeg valgt å fortsette med dette. Fremover vil bloggen rettes mot både digital markedsføring, PR og kommunikasjon. Samtidig som bloggen vil være knyttet til faglige emner, vil jeg også komme med noen personlige innspill, meninger og tips relatert til studietiden.

Takk for at du ønsker å følge meg og min studiehverdag dette semesteret, ta gjerne kontakt og legg igjen en kommentar!

/ Stine Skalleberg

 

 

Klikk her for kontaktinformasjon!