Bacheloroppgave

A på bacheloroppgaven!

For en slutt på tre fantastiske år på Høyskolen Kristiania! Bacheloroppgaven er endelig ferdig vurdert. Nå er jeg mer sikker en noen på gang på at hardt arbeid lønner seg.

Bacheloroppgaven ble utarbeidet sammen med min studiepartner Annsofi Klevfoss og det har vært en utrolig reise. Vi hadde begge en ambisjon om å skrive en oppgave som gav oss utfordring og mye læring. Allerede sommeren 2017 startet vi med tanker om hva vi kunne skrive om. Den endelige beslutningen tok vi før julen 2017. I januar fikk vi kalde føtter og trodde vi hadde tatt oss vann over hodet.

Mange stunder har gått til en slags form for frustrasjon og usikkerhet, men sammen med vår kjære veileder Cathrine von Ibenfeldt fikk vi skrivingen på rett spor. Den endelige oppgaven ble et verk vi kunne være stolte av og ikke minst føle at vi hadde lært noe av. Vi er begge strålende fornøyde og ikke minst stolte over eget arbeid. Selv om det å ha karakter er viktigst, er det å få A på bacheloroppgaven noe som skaper indre stolthet og driv.

For dere som er interessert i å lese bacheloroppgaven ligger den her.

Nå er ett kapittel i livet over og ett nytt skal til å starte. Fremtiden blir spennende og jeg gleder meg til nye utfordringer.

/ Stine Skalleberg

Interessert i hvordan vi strukturerte bachelorskrivingen? 👇🏻

Hvordan skrive en bacheloroppgave gjennom god planlegging og struktur?

Del innlegget på sosiale medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *