Om meg

Om meg

Mitt navn er Stine Helene Skalleberg, jeg er 20 år og kommer fra Grimstad. Jeg studerer PR og samfunnspåvirkning og går mitt andre år på Høyskolen Kristiania. Dette semesteret (våren 2017) har jeg valgt å spesialisere meg i emne Digital markedsføring. Valget falt på Digital markedsføring ettersom verden kontinuerlig endrer seg og jeg ønsker å få en bredere forståelse rundt hvordan den digitale utviklingen er med på å skape behov for endring. Forventningene til faget er positive og jeg tror at digital markedsføring som emne kan være både utfordrende, spennende og lærerikt.

Som person er jeg positiv, kreativ og strukturert. Jeg er opptatt av å levere på de arbeidsoppgaver jeg får tidelt og liker å ta utfordringer på strak arm. Jeg trives godt med en travel arbeidsdag og tar gjerne ansvar. Ved siden av studiene er jeg ansatt hos Dressmann (Oslo City) og trives godt med å yte service, samt jobbe med mennesker.

Bloggen rettes i hovedsak opp mot valgfaget Digital markedsføring, hvor jeg ønsker å dele av min studiehverdag med studenter, bransjen og andre interesserte. Samtidig som bloggen vil være knyttet til Digital markedsføring, vil jeg også komme med noen personlige innspill, meninger og tips relatert til studiet.

Takk for at du ønsker å følge meg og min studiehverdag dette semesteret (våren 2017), ta gjerne kontakt!

-Stine Skalleberg

 

Del innlegget på sosiale medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *