Digital markedsføring

Live-blogging: The Future of Business 2017

I dag har vi vært så heldig å få delta på e-handelskonferansen The future of Business 2017, en lærerik og spennende dag. Mange flinke foredragsholdere, som holdt foredrag om spennende temaer knyttet til den digitale utviklingen innen e-handel. 

The future of business er et arrangement som ble etablert for tre år siden. Konferansen handler i utgangspunktet om å bistå i å hjelpe bedrifter å forstå utviklingen og teknologien. Ola Hanø, Daglig leder i eHandelsforum åpnet selve konferansen og han startet dagen med å påpeke viktigheten rundt kundefokus: 

«There is only one boss-the customer. And he can fire everybody in the company from the chairman on down, simply by spending his money somewhere else«

(Sitat: Sam Walton)

Det er kunden som bestemmer og har makten. Ifølge Hanø er dette et viktig og populært sitat i dagens organisasjoner. 

Dagens konferansier var Hans-Petter Nygård-Hansen , kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder. Han åpnet konferansen med å trekke frem fremtidens bedrifter, hvor utviklingen går fort. Endringstempoet er høyt og vi vet at det kommer til å skje ganske mye i løpet av de neste årene. 

Under dagens foredrag har Amanda, Simen og jeg live-blogget. Det var en utfordrende og lærerik oppgave, som jeg synes vi løste bra som team.

Gikk du glipp av dagens e-handelskonferanse ? Da kan du lese sammendrag av foredragene på vår egen nettside som ble opprettet i forbindelse med konferansen: www.dig2100.no 
Her vil du finne live-blogginnlegg som er skrevet og postet direkte fra konferansen, video-intervjuer av foredragsholdere og en liste over alle studentene som fordyper seg i emne Digital markedsføring.

 

/ Stine Skalleberg

 

Del innlegget på sosiale medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *