Annet

Valgfag: Digital markedsføring

Hei og velkommen til min blogg! 

Mitt navn er Stine Helene Skalleberg og jeg studerer PR- og samfunnspåvirkning på Høyskolen Kristiania. Denne våren skal jeg spesialisere meg i Digital markedsføring og det vil for meg kreve å gå litt ut av komfortsonen. Som person er jeg utadvendt, men det å skulle blogge relatert til studiet er en ny utfordring som jeg ønsker å ta på strak arm.

Valget falt på Digital markedsføring, fordi verden er i en kontinuerlig digital utvikling. Digitalisering er en måte vi kommuniserer på og det er en utvikling vi faktisk ikke kommer unna, som er verdt å følge. For meg som PR-student, er jeg nysgjerrig på hva som egentlig finnes av digitale tjenester og hvordan de kan tas i bruk på best mulig måte. Nettopp derfor var valget enkelt, Digital markedsføring er både et aktuelt tema i dagens samfunn og jeg ønsket å få en bredere forståelse rundt hvordan digitaliseringen er med på å påvirke oss.

Jeg har positive forventinger til dette semesteret, men samtidig er jeg spent og litt nervøs. Det er masse nytt å lære og det vil kreve mye av meg. Etter å ha valgt emne Digital markedsføring før jul har det dukket opp mange spørsmål i hodet mitt: «Blir det for krevende?» «Vil jeg håndtere alle de digitale tjenestene?». Etter første forelesning i dag og etter en god prat med tidligere studenter, har jeg forstått at det som skal til for å lykkes er hardt arbeid og å dele av seg selv. Et av de beste tipsene jeg vil ta med meg fra dagens forelesning er at du må: Bygge en troverdig digital profil, bygge deg selv som merkevare gjennom faglig innsikt og aktivitet. Vis at du kan noen ting, du må tørre å stå frem. Spesielt siste setning gav meg mye motivasjon for å stå på og drite i Janteloven.

Bloggen vil primært være et verktøy hvor jeg ønsker å dele av min studiehverdag i emne Digital markedsføring. Jeg vil benytte meg av denne plattformen til å dele kunnskap og erfaringer som jeg får gjennom studiet. Samtidig håper jeg også å kunne ytre mine meninger rundt viktige temaer som omhandler den omfattende, digitale verden vi er en del av.

Jeg hadde satt stor pris på om dere vil følge meg videre og dere som velger å lese bloggen min, kom gjerne med tips eller innspill. Jeg lover at det i tiden fremover vil skje mye spennende på bloggen og at jeg kommer til å dele mye nyttig stoff, som jeg håper mange vil ha glede av!

/ Stine Skalleberg

Del innlegget på sosiale medier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *