Prosjekter / kunder

SoMe Skalleberg bistår små til mellomstore selskap med å økt salg, branding og kjennskap ved bruk av annonsering i sosiale medier. Jeg bistår også med digital rådgiving rundt strategi for digital annonsering. Her har du noen av mine kunder:

Festlige Ting not for party poopers! Startet av to kreative og tøffe damer, Milena & Anne i 2015. De ønsket å skape en nettbutikk hvor du kan finne alt du trenger til å lage den perfekte festen. Alt fra barnebursdag til bryllup. I denne prosessen trengte de bistand til å nå ut til folket med sine fantastiske party-produkter.

SoMe Skalleberg er ansvarlig for annonsering på Facebook og Instagram for å øke salget på nettbutikken og for å øke kjennskapen til festligeting.no

Thelittlethings.no er etablert av Milena & Anne som er gründerne av Festligeting.no med et ønske om å gi alle sine kunder de små tingene som utgjør hele forskjellen – til hverdags eller fest.

Thelittlethings.no er den eneste butikken i Norge som selger smykker fra merket By Camilla Carril. Camila Carril er en mote- og livsstil- influencer, som har etablert en internasjonal merkevare gjennom en nyskapende og leken tilnærming til luksuriøs mote og smykker.

SoMe Skalleberg er ansvarlig for annonsering på Facebook og Instagram for å øke salget på nettbutikken og branding.

Canal Boats Telemark gir deg muligheten til å oppleve Telemark fra sin beste side. Canal Boats Telemark introduserer en ny måte å feriere med båt på langs Telemarkskysten og kanalene. Helt stillegående og med et fremdriftssystem som går på 100% fornybar energi. 

SoMe Skalleberg er ansvarlig for annonsering på Facebook og Instagram for å øke kjennskapen til canalboats.no.