Om meg

 

Hei!

Mitt navn er Stine Helene Skalleberg, jeg er 22 år og kommer fra Grimstad. Våren 2018 fullførte jeg min bachelorgrad i PR og samfunnspåvirkning på Høyskolen Kristiania i Oslo. Denne bloggen ble opprettet som en del av studieløpet. Våren 2017 valgte jeg å spesialisere meg i emne Digital markedsføring. Valget falt på Digital markedsføring ettersom verden kontinuerlig endrer seg og jeg ønsker å få en bredere forståelse rundt hvordan den digitale utviklingen er med på å skape behov for endring. Semesteret gav meg viktig kunnskap, der jeg fikk kompetanse innen blant annet bruken av digital markedsføring i virksomheter og sosiale medier som markedsføringskanal. Det var et lærerikt og spennende semester, der jeg fikk en stor forståelse for den digitale utviklingen og hvilke muligheter som ligger i den.

Jeg jobber nå som digital markedsfører og er genuint opptatt av kommunikasjon gjennom bruk av sosiale medier som markedsføringskanal. Bloggen er derfor blitt med videre, slik at jeg kan utvikle meg innen feltet og for å dele av mine erfaringer som jeg gjør meg på veien.

Håper du ønsker å følge meg. Kontakt meg gjerne, eller legg igjen en kommentar dersom du synes det jeg skriver om er interessant.

Klikk her for kontaktinformasjon!

/ Stine Skalleberg