Om meg

Sosiale medier er en game-changer for bedrifter og hvis du ikke drar nytte av mediets enorme potensial vil du bli hengende bak. Bruken av sosiale medier har de siste ti årene og før den tid eksplodert. Mennesker bruker nå sosiale medier til alt fra å få anbefalinger om hva de skal kjøpe og hvor de bør kjøpe det. Når du deltar i sosiale medier som selskap sørger du for å være top-of-mind hos kundene.

Og ikke bare det, i dag kan du også benytte deg av mer målrettet markedsføring gjennom Meta annonser, Instagram annonser, Snapchat annonser og mye mer – for å nå akkurat dine nåværende kunder og nye potensielle kunder uten å bruke en formue.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe små bedrifter med å forstå og utnytte kraften i både sosiale medier og datainnsamlingen sin til å faktisk utvide virksomheten.

Jeg jobber som Product Owner Marketing i Varner, som er et av Nord Europas største motekonsern. Jeg har det tekniske ansvaret for å utvikle markedsføringsproduktene i riktig retning og støtte virksomheten i deres behov for alle markedsføringskanalene.

Med min lidenskap for Martech og sosiale medier som markedsføringskanal, samt min kompetanse innen retail jobber jeg hele tiden mot å skape de beste resultatene som bidrar til gode resultater for selskapet.

Med en bachelor i PR og kommunikasjon, og en spesialisering i digital markedsføring har jeg også en lidenskap for god kommunikasjon som gir effekt.

I dag hjelper jeg små bedrifter med målrettet og resultatorientert annonsering i sosiale medier. Jeg bistår også som en rådgiver innenfor digital markedsføring og annonsering for de kundene som ønsker å utarbeide det operative arbeidet selv.

Knytt gjerne kontakt her!